torsdag 12 januari 2012

Gott, Nyttigt och lätt som en plätt....

Bakade lite bröd i morse
Superenkelt, bara att köpa en påse med frön, lägga i blöt under natten, och sen grädda på morgonen. Lätt som en plätt ;o)
 Både gott och nyttigt!
 
 Pudrade över lite flingsalt och torkad Rosmarin.
Lite getost ovanpå...Mums filibabba!

En bra början på dagen...hoppas den håller i sig ända till i morgon bitti...för jag ska jobba i natt :o)

14 kommentarer:

  1. Mumsigt!
    Jag gör ett sånt bröd, fast inte en mix, som är superenkelt!
    Kolla här: http://millah.se/mat/index.php/2011/12/13/frobrod-knacke-gf/


    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har kollat ditt recept..Tack..det verkar vara något liknande, ska absolut prova det.
      Kram

      Radera
  2. Åhh va kul att du är på G. igen. Men man känner ju själv om lusten finns eller inte. Lite pauser behövs ibland.Och du har ju rätt så mycket att stå i.
    Fint är det här.Duktig är du! Va skönt att kunna fixa o dona själv. Jag måste ju ha hjälp av Helena jag. Och tur att hon kan hjälpa mej när det behövs, men ibland så önskar jag att jag kunde greja lite själv också.
    Jag är ju sjuk fortfarande. Det blev mina vanliga lungbesvär till slut.Febern har inte gett sej än.Har haft den sen nyårsafton.Men nu äter jag medicin igen. Jag hoppas nu att det är rätt sort också. Bara att vänta o se. Har skickat ett sputumprov för odling.
    Ha det gott Nilla! Kram!

    SvaraRadera
  3. Nu var jag tvungen att komma tillbaka till dig och titta på Harry.
    Jag har varit inne på din gamla blogg också och sett honom "från början". Så gullig han var på filmen! Vi har haft sheltie också, tre stycken. Härlig ras!
    Jag har även förstått att jag vill åka till Österlen på semester i sommar.

    Vad glad jag blir att du lagt dig som följare hos mig!
    Och jag är jätteglad att jag hittade din!

    Agneta

    SvaraRadera
  4. Men så bra då Nilla att det finns halvfabrikat oxså och att de blev goda dessutom :) Jag är lite lat nu, men det blir säkert bättring ;) Är de inte så där väldigt hårda så går det bra att äta för mig.. Du vet det tar sin tid det där med mina tänder;)
    kram på dig.. jag tror du kan ta bort texten i din header, den som oxså syns där om du vill. jag har gjort det.. men jag vet inte hur man gör ddet i den nya uppdateringen .. ska kolla :)

    SvaraRadera
  5. Helt ny blogg minsann...då får jag komma ihåg att länka om=)
    SNYGG!!

    Det där brödet ska jag testa..ser ju jättegott ut. Ha en bra kväll.kram kram

    SvaraRadera
  6. Tack för titten inne hos mig - och för att du blev min 80:e följare!
    Kikade som hastigast in i din förra blogg, fantastiskt att få fira sin pappas 100-årsdag!

    SvaraRadera
  7. Kvittrar du nu då du intagit fröerna, hihi? Det såg onekligen smarrigt ut, o chevre som är så gott, det har jag alltid hemma!
    Hoppas natten förlöper lugnt
    Kramen

    SvaraRadera
  8. Men hej! Det var ett tag sen! Jag är också lite dålig på att blogga nu...men kul att du gjort en ny blogg!
    Kramen!
    Ragnvi

    PS. Hade ingen aning om att man kunde baka på det där viset!

    SvaraRadera
  9. Så gott det ser ut , detta måste jag garanterat prova :) Och jag blev så glad då jag såg att du blivit följare på min blogg :) Synd bara att jag tappat min profilbild så det är bara en tråkig grå istället men får försöka fixa till den nått tag // Mvh Anita

    SvaraRadera
  10. Mums! Det ser supergott ut.

    Ha en mysig helg!

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow this blog with bloglovin

Follow Med kameran i högsta hugg...
Dog 4