lördag 6 december 2014

Uppe på landet igen!

Ja nu är vi här igen. Så lugnt, tyst och fridfullt. I dag gjorde vi en utflykt till Humlegårdstrand. Så vackert! Sen åkte vi hemmåt, till "vår" strand, den som ligger i Jonskär.  Där fikade vi och hundarna fick strosa runt. Nackdelen med den här kusten är att det är stuga på stuga efter vattnet. Finns inte så många ställen att vandra på. Om man nu vill vandra utefter kusten, vill säga. Men man ser ju havet, ofta på båda sidor om vägen, när man går eller åker runt i bil. Så havet ser man ju, mellan alla hus. Men många är det som har havstomt! 

4 kommentarer:

  1. Så vackra bilder och jag håller med dig om att det är lite tråkigt att det oftast är tomter efter havet , jag älskar också att vandra efter kusten . Kramar // Anita :)

    SvaraRadera
  2. God jul till dej från mej��

    SvaraRadera
  3. Så vackert det är där uppe! Har ni firat jul där också?
    Vilka fina fågelbilder du har tagit! Riktiga närbilder.

    Kram och god fortsättning!
    Agneta

    SvaraRadera
  4. Morning från Söderhamn...eller Norrala! Hoppas allt är bra med er alla! Antar att stugan i Jonskär är insnöad? Här kräksnöar det idag! Till våren får ni utforska omgivningarna lite till...men några bra promenadstränder är det inte gott om här tyvärr....Vi tog ofta våran Ditte o åkte upp till Långvind (ett par mil norr om Söderhamn)
    Kramen!
    Ragnvi

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow this blog with bloglovin

Follow Med kameran i högsta hugg...
Dog 4