onsdag 22 april 2015

På cykeltur....

 På min nya fina cykel.
Vilken underbar cykelsadel! Jag blev helt kär!
Passar perfekt att cykla runt på här uppe i skärgården.
 Jag har visserligen några cyklar sen tidigare. Min syrenlila crescent som jag fick när jag fyllde 12 år. Endast fotbroms, som näppeligen fungerar. Sen har jag en cerisrosa crescent med massa växlar, fotbroms och handbroms som jag fick i 30-årspresent. Den fungerar inget vidare den heller. Något vajsing med växlarna. Går säkert att fixa till...någon gång.
Men nu...denna skönhet. Med endast tre växlar, fotbroms och handbroms. Breda däck och sköna handtag som passar mina domnande händer. Helt enkelt en "tantcykel" i en underbar färg. Jag är såå glad i min nya cykel. Lycka!!!!
Det blev genast en tur runt i skärgården...jag och min cykel.
 Skriande måsar.
 Videkissar.
 Så underbara!
 Solsken och blått hav.
 Vassruggar.
 Mjukt och lent!
 En underbar cykeltur en varm och solig vårdag. Skönt att tänka på i dag...när kylan är tillbaka. Tjocktröja och eld i kaminen, är det som gäller. Men det är ju också mysigt.


lördag 11 april 2015

Blåsippan ute backarna står....

 Äntligen kom jag ut och fick se de söta små blåsipporna.
 Ryggen krånglar och jag har mest suttit inne och vilat, och sen har jag jobbat lite.
 Men det gick ju inte alls bra.
 Nu får jag akupunktur och tränar lite lätt hos sjukgymnasten två gånger i veckan.
Och där emellan försöker jag att mest ta det lugnt. Men en liten promenad till blåsippsbacken kände jag att det måste bli. Men den ligger så nära, och ingen hund tog jag med (stackars vovvar). Tror inte att drag och koppelryck är så bra just nu. Eländigt med ryggskott, det kommer oftare och oftare nu.

fredag 3 april 2015

Glad Påsk

Glad Påsk alla vänner. I dag blir det knytkalas hos dottern med familj, och med alla barn och barnbarn. Mammas ugnsomelett har jag gjort, och en sorts sill. Påskäggen till barnbarnen är fyllda med godsaker. Det är snart dags att ge sig iväg, det blir lite lunchmiddag. Och sen blir det jobb för mig lördag och söndag natt. Men jag hinner ju ändå fira lite påsk.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow this blog with bloglovin

Follow Med kameran i högsta hugg...
Dog 4