torsdag 26 februari 2015

Barnbarn

 Träffade fyra av mina fem barnbarn i går.
 Milton, lillebror och dotterns yngsta kille.
 Oliver
 Storebror och lillebror...dotterns mellankille.
 Lennon, lillebror och sonens yngsta.
 Lättast att fota dessa små, helt naturlig.
 I går dessutom så pigg och glad.
Härligt att vara både mormor och farmor. Fem barnbarn, det är lycka. Så det fattas ju två stycken, Elvis var på landet med sin pappa. William fick jag visserligen fotografera, men inte visa upp för någon.

söndag 22 februari 2015

Herr Katt

 Så här känner jag mig nu....
 Har sovit halva dagen efter nattjobb...
 Måndag och tisdag natt....sen fredag och lördag natt...
 Och nu snart iväg för sista natten.
 Men det skulle vara bra skönt att få gå och lägga sig igen....
Göra precis som katten Melvin...sträcka lite på sig, och sen somna om igen. Men så blir det inte. Men efter den här sista natten så stundar som vanligt drygt en veckas ledighet. Skönt!

måndag 16 februari 2015

Det gick ju inte så bra.....

Det här med att blogga alltså. Men nu gör jag ett nytt försök, jag tycker ju att det är kul.

Vi håller mest till uppe i Jonskär om helgerna, i alla fall när jag är ledig. Harry och jag går långa promenader och utforskar omgivningen. Ibland går vi både husse, matte och alla tre hundarna. Det börjar bli lite fart på mannen ;)
 Det är så fantastiskt att var ute i skärgården, promenera efter havet. Bara sitta ner med kaffekoppen på någon mysig plats, och se ut mot havet.
 Hav hade vi ju på Österlen också, men inte på gångavstånd som här uppe. Och apropå Österlen så är det nu sålt och överlämnat till ny ägare. Och vi har flyttat upp det vi ville ha kvar av möbler och husgeråd till vårt nya lilla hus i Hälsingland. 
 Och det känns bara bra. Det är ju så vackert uppe i Hälsingland. Och vi har som sagt närmare dit upp. Och även släkt och vänner där.
 Se bara vilka vackra vyer det finns.
 Hit går vi ofta och har fika med oss.
 Det är så vackert, tyst och rofyllt. Men så klart blir det väl mer liv och rörelse fram emot vår och sommar när alla har lagt i sina båtar här. Men det är ju också en charm, så ska det vara på sommaren.
 Men till dess njuter vi av snön och tystnaden.
Ja...tystnad och tystnad. Mannen har en ny leksak! Han var ju lite ledsen över att behöva sälja sin åkgräsklippare, men vi behöver den inte där uppe i Jonskär. Men däremot så insåg vi ganska snart att det blir mycket att skotta. Och kommer man upp sent en fredagkväll, och det är en halv meter snö...så kan det ju vara värt den investeringen :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow this blog with bloglovin

Follow Med kameran i högsta hugg...
Dog 4